Informatie

Inschrijven

Iedereen van 18 jaar of ouder kan zich inschrijven op onze datingsite.

Veiligheid

Wij hebben alle pagina's beveiligd met een zogenaamd SSL certificaat. De meeste datingsites hebben alleen een SSL certificaat voor de betaalomgeving. Wij hebben er echter voor gekozen om de gehele website te beveiligen. Dit certificaat zorgt ervoor dat alles wat je invult beveiligd naar onze database wordt verstuurd. Je kunt een website met SSL certificaat herkennen aan het slotje in je internet browser en aan de https voor de url van de website in het adres venster in je browser.

Anonimiteit

Je bepaalt zelf of je anoniem blijft. Wij laten nergens op de site je echte naam of e-mailadres zien aan andere gebruikers.

Kosten

De website is geheel gratis.

Handmatige controle

Wij controleren handmatig alle nieuwe en gewijzigde profielen en foto's op onze datingsite. Alle profielen die zich niet aan de Algemene voorwaarden houden worden afgekeurd of meteen verwijderd. Wij controleren de profielen achteraf dus je hoeft na aanmelding niet dagen te wachten voordat je aan de slag kunt. Start nu meteen met daten.

persoonlijke gegevens

Wij geven of verkopen onder geen enkele omstandigheid persoonlijke gegevens door aan derden.

Anti fakers systeem

Wij hebben een eigen anti fakers systeem ontwikkeld, dat fake profielen uit het buitenland buiten de deur houdt. Daarnaast controleren wij alle profielen met de hand.

Helpdesk

Heb je nog een vraag, een opmerking of een suggestie dan kan je een bericht sturen aan onze helpdesk.