TellMe, 46 jaar uit Emmen, Drenthe, Nederland TellMe, 46 jaar uit Emmen, Drenthe, Nederland TellMe, 46 jaar uit Emmen, Drenthe, Nederland TellMe, 46 jaar uit Emmen, Drenthe, Nederland , null jaar uit , ,

TellMe, 46 jaar uit Emmen, Drenthe, Nederland

Gebruikers-id: 11314 Postuur: Normaal Rookt: Ja Opleidingsniveau: HBO- WO Seksuele geaardheid: Heteroseksueel Geloofsovertuiging: Anders Heyy Heyy Dames

Ik hoop alles goed met jullie?
Ik ben een 43 jarige spontane en enthousiaste kerel die vol in het leven staat.
Alles wat ik doe, doe ik met veel passie en inspiratie en iedere dag biedt weer nieuwe kansen en mogelijkheden ?
Naast mijn baan als teamleider/MT lid op een accountantskantoor doe ik veel aan sport.
In mijn dagelijkse werk ben ik teamleider van een team van 11 mensen op een kantoor in Twente en ben ik zeer mobiel, omdat ik ook andere kantoren moet bezoeken in het zuiden, midden, oosten en noorden van het land. Desalniettemin leuke job, met een fantastisch team die gewoon binnen kantoortijden te doen is zo dat er nog meer dan genoeg tijd over is voor andere leuke dingen.
Ik ben zo`n 4 a 5 keer in de week in de sportschool te vinden om heerlijk de drukte van de dag eruit te knalluhh. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een film te kijken (bioscoop/ of gezellig thuis), ergens een hapje te eten, een leuk dancefeest/festival te bezoeken op z`n tijd. Ook is het heerlijk om ook gewoon thuis te relaxen en quality time te hebben met elkaar. Uiteraard staan af en toe een weekendje weg en zonvakanties ook altijd op mijn lijstje.
Ik woon samen met mijn zoon van 16 jaar en heb ook 2 dochters van 12 en 14 jaar. Zij wonen bij hun moeder en om het weekend heb ik de gezelligheid van deze dames om me heen. Gelukkig allemaal heel zelfstandig en altijd gezellig als ze er zijn.

Waar ben ik in op zoek naar jou?
Ik kan hier nu een hele waslijst neerzetten, maar dat doen we maar niet. Ik denk vooral dat het belangrijk is dat we gezellig met elkaar kunnen babbelen, maar ook serieuze zaken kunnen bespreken. Een goeie click hebben met elkaar, kunnen lachen (dus humor) en belangrijke dingen zoals eerlijk, betrouwbaar, loyaal, lief e.d. lijken me sowieso onmisbaar, toch?
Ik ben een hardwerkende man die altijd voor de volle 100% gaat voor alles wat hem lief is. (kids en partner).
Open, eerlijk, humor en ik hoop jou en de mensen om me heen te kunnen inspireren met mijn positiviteit, warmte en liefde.
Lijkt me zo wel even genoeg denk ik, hier kunnen we vast wel verder met elkaar over praten, toch. EN ik ben natuurlijk ook zéér benieuwd wie JIJ ben!

Registreren