Solo, 60 jaar uit Middelburg, Zeeland, Nederland , null jaar uit , , , null jaar uit , , , null jaar uit , , , null jaar uit , ,

Solo, 60 jaar uit Middelburg, Zeeland, Nederland

Gebruikers-id: 15947 Postuur: Slank Rookt: Nee Opleidingsniveau: HBO- WO Seksuele geaardheid: Heteroseksueel Geloofsovertuiging: Anders Op dit moment heb ik geen echt idee van mijn volgende relatie. Ik ben net weduwenaar. Op dit moment ben ik vooral toe aan een vriendschap zonder dat het gelijk een relatie moet worden. Begrip voor elkaar en elkaar vrij laten met behoud van respect voor elkaar vind ik erg belangrijk. Maar tegelijk wil ik er ook voor gaan, want hoe stel ik me zo'n relatie via de datingsite voor: geen 'verstandshuwelijk' dus niet een keuze op basis van verstandelijke berekening. Jij hebt je vrienden en ik heb mijn vrienden, jij je werk en ik hier ook. Maar als de vonk er is, moeten we voor de vonk gaan en niet omdat de afstand toevallig wat groter is. Immers als je je keuze verstandelijk moet berekenen, volg je niet je hart en wordt het niets.Mijn idee over mijn relatie is eerst vriendschap, dan lat-relatie en dan vast.
Ik heb me voorgenomen om in 2017 actief te gaan kijken naar een vriendschap of meer. Als ik mijn familie-statistieken aanschouw, zal ik nog ca 30 jaar in dit leven op aarde rondzwerven. Dus ik wil er graag het beste van maken.

Als ik mijn karakter moet beschrijven met een paar sleutelwoorden: Eerlijk, filosofisch, empathisch, tamelijk geduldig tot de maat echt vol is.

Ik heb een bedrijf in de recreatie / agrarische sector.

Registreren