Sijbrigje, 55 jaar uit Lemmer, Friesland, Nederland Sijbrigje, 55 jaar uit Lemmer, Friesland, Nederland Sijbrigje, 55 jaar uit Lemmer, Friesland, Nederland Sijbrigje, 55 jaar uit Lemmer, Friesland, Nederland Sijbrigje, 55 jaar uit Lemmer, Friesland, Nederland

Sijbrigje, 55 jaar uit Lemmer, Friesland, Nederland

Gebruikers-id: 28511 Postuur: Normaal Rookt: Ja Opleidingsniveau: LBO- MAVO- VMBO Seksuele geaardheid: Heteroseksueel Geloofsovertuiging: Zeg ik niet weet je wat ik leuk vind en van hou? zo nu en dan een terrasje pakken of een kroegje bezoeken.
ik ben toch wel een beetje het verlegen type die niet zomaar “alléén” op een terrasje neerploft of de deur van een kroeg open smijt. ik hou van mijn bakje koffie als ik morgens wakker wordt, uiteraard met een sigaretje nadat ik de radio heb aangezet op q music, 538 of veronica. een paar goede eigenschappen van mij zijn: eerlijk, zorgzaam, gevoelig, betrouwbaar, rustig, positief, belangstellend, luisteraar, spontaan, flexibel, liefdevol, geduldig, behulpzaam, sterk, aardig, behoedzaam. en slechte eigenschappen?? uhm....nou ja, ik rook, mag graag een biertje, ben misschien wel een beetje te lief, te goed en te eerlijk. tsja en verder, wat zoek ik hier eigenlijk. ik denk in eerste instantie een leuk chat/mail contact, een vriendschap en dan maar zien wat er uit voort vloeit. alleen is ook maar alleen toch?
Heren zonder foto en met zonnebril geen contact.
Ik wil je wel in je ogen kunnen zien!
Liefs Sijbrigje.

Registreren