Ronald, 55 jaar uit Heerenveen, Friesland, Nederland Ronald, 55 jaar uit Heerenveen, Friesland, Nederland , null jaar uit , , , null jaar uit , , , null jaar uit , ,

Ronald, 55 jaar uit Heerenveen, Friesland, Nederland

Gebruikers-id: 32014 Postuur: Slank Rookt: Nee Opleidingsniveau: HBO- WO Seksuele geaardheid: Heteroseksueel Geloofsovertuiging: Geen geloof Hoi, wat leuk dat jij bij mij digitaal komt buurten. Om iets kort over mijzelf te vertellen: mijn naam is Herman Ronald Frans en ik woon in Heerenveen. ik heb kids en een veel tijd eisende job, een bijzondere maar interessante baan! Ik heb mijn persoonlijkheid (ik heb dus een mening) maar ben niet macho, ik ben ook niet onder de indruk van dat soort types. mijn interesse gaat uit naar; hoe jij bent en wat jouw persoonlijkheid is, dat gecombineerd met een vleugeltje stijl, humor, levenslust maar vooral het positief in het leven staan trekt mij aan. Zelf denk ik in mogelijkheden. ik ben actief maar kan ook eens heerlijk bankhangen en voor de buis hangen, gewoon even nestelen en niets moeten doen.
Naast mijn kinderen en vrienden en hobby’s, ben ik Herman Ronald Frans ook op het net zoals, Linkedin, Facebook, etc om contact met al mijn maatjes en vriendinnetjes te houden, Daarnaast heb ik meerdere hobby's zoals o.a. mijn auto oldtimer hobby die mij weer van straat houd. maar ook serieuzere zaken zoals het jaarlijks organiseren van de gemeentelijke dodenherdenking. en veteranenzaken. kortom om meer over mij te weten te komen, om mij beter te leren kennen , dan kan je gewoon een berichtje schrijven (wat ook via het sociale netwerk mag) en kunnen wij op een gezellige manier kijken wat ons samen interesseert en bind, misschien kunnen wij wel samen ergens wat drinken en daarna zien wij wel verder, leuk toch?

Registreren